Super!

Bedankt voor je sollicitatie.

Lees hier het hele verhaal van:
Aleks Jeremic, commercieel medewerker binnendienst

“Ik ben sociaal en wil altijd mensen helpen”

Aleks Jeremic wilde een commerciële functie waarin hij kon groeien. Die vond hij bij NKI Neede. Sinds 2015 werkt hij voor NKI Leidingsystemen. Eerst in het magazijn en de laatste drie jaar is hij één van de zes stemmen van de binnendienst. “We helpen de klant met wat hij echt nodig heeft en bieden een voordeliger alternatief aan als hij met dat product hetzelfde resultaat kan bereiken.”

Een technisch complex project, een concreet plan of nog op zoek naar oplossingen? Aleks Jeremic helpt klanten op weg met de juiste producten. Elke aanvraag via de mail, telefoon of webshop wil hij samen met zijn collega’s tot een succes maken. “We geven advies over wat de klant echt nodig heeft. We bereiden ons goed voor en kijken naar wat de klant in het verleden besteld heeft. Bestelt hij iets nieuws, dan bellen we er altijd achteraan. Met elkaar kennen we de mogelijkheden van onze producten en we werken vanuit klantrelatie. Het werk is heel divers, geen enkele oplossing of project is hetzelfde. De ene keer werk je aan veel offertes tegelijk, de andere dag aan één complex voorstel. We bieden klanten graag een voordeliger alternatief aan als ze met dat product hetzelfde resultaat kunnen bereiken.”

Alles valt te leren
Alles valt te leren, als je maar wilt. Dat is de overtuiging bij NKI Neede. Aleks kwam binnen zonder technische opleiding. “Dat was geen probleem. NKI Neede is een bedrijf waar je kunt groeien en leren, we doen het werk tenslotte met z’n allen. Weet ik iets niet, dan vraag ik het aan mijn collega’s, die jarenlang ervaring hebben binnen het bedrijf. We helpen de klant en elkaar. Dat is kenmerkend voor de cultuur. Je leert hier heel veel, krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid. Af en toe krijg ik de mogelijkheid om naar een klantproject te gaan en de directie neemt de tijd om persoonlijk de producten toe te lichten.”

Mensen helpen
Ondanks zijn commerciële ambities volgde Aleks een administratieve opleiding omdat hij dacht dat hij het administratiekantoor van zijn moeder wilde overnemen. Dat bleek hem niet te liggen en hij besloot iets anders te gaan doen. Voordat hij bij NKI Neede kwam, heeft hij allround ervaring opgedaan in een magazijn bij een groothandel in kappersproducten. “Ik wil mensen helpen, ben sociaal en was op een gegeven moment toe aan een commerciële functie waarin ik kon groeien. De familie Kersten ken ik al mijn hele leven. Dave en Nick Kersten zijn vrienden, dus ik deelde hen in mijn ambitie. Zij boden me een baan aan waarbij ik de mogelijkheid kreeg stappen te maken.” Aleks startte in het magazijn om de producten te leren kennen. Hier groeide zijn interesse in de verkoop door de baliefunctie. “Ik hielp klanten, sprak met hen over de producten en toepassingen. Ook ging ik naar leveranciers in binnen- en buitenland. Ik heb er veel geleerd en gezien!”

Transparantie
NKI Neede is een familiebedrijf in hart en nieren, zo ervaart Aleks. “We zijn een bedrijf met 32 mensen en hebben een grote groep vaste klanten. We gaan ver in onze service en zijn persoonlijk betrokken bij elkaar en klanten. De cultuur is transparant. Alles wordt gedeeld, je kunt ideeën inbrengen en er wordt naar je geluisterd. Ook is er veel aandacht voor de medewerkers. Van een jaarlijkse barbecue en kerstdiner waar goed wordt uitgepakt tot de komst van een nieuwe, grote kantine waar we de belangrijke vrijdagmiddagborrel houden.”

Ambitie
Het is duidelijk, Aleks zit goed op zijn plek bij NKI Neede als schakel tussen de klant en alle collega’s. “Een perfecte samenwerking die leidt tot een passende offerte en een tevreden klant, daar word ik blij van! Mijn ambitie? Ik hoop op termijn in de buitendienst te kunnen werken zodat ik onze opdrachtgevers in de praktijk kan leren kennen en kan ervaren waar onze producten terechtkomen. We groeien hard en er zijn veel kansen. Maar eerst wil ik elk product kennen!”

En natuurlijk nog even over jouw sollicitatie ⬇️

We nemen binnenkort contact met je op.

Hartelijke groet,

Dave Kersten
NKI Neede

dave-kersten-nki